OVER mij

Ik ben Martine Budding en ben psycholoog geworden vanuit een grote interesse in wat mensen drijft en beweegt. Ik geloof in de emotionele veerkracht en het herstelvermogen van mensen en het geeft me veel voldoening om mensen hierin te kunnen ondersteunen. Naast mijn werk in mijn eigen praktijk werk ik bij de medische psychologie binnen een algemeen ziekenhuis. Na het afronden van mijn opleiding heb ik binnen de GGZ en later lange tijd bij een ziekenhuis gewerkt. Binnen de MC Groep (ziekenhuis) heb ik veel kansen gehad waardoor ik me verder kon ontwikkelen en ontplooien door verschillende opleidingen en cursussen te volgen. Ik heb zowel met kinderen, jongeren als volwassenen gewerkt. Ik maak naast cognitieve gedragstherapie en EMDR regelmatig gebruik van Mindfulness, MBCT en hypnose. Ik werk graag doelgericht en stem de behandeling af op de vraag, waarbij ik ook aandacht heb voor onderliggende patronen en de wisselwerking tussen lichaam en geest. De gebieden waarin ik mijn expertise heb opgebouwd zijn angst en trauma, (onvoldoende verklaarde) lichamelijke klachten en slaapproblemen.

Mijn speciale interesses gaan uit naar angst- en traumaklachten rondom zwangerschap en bevalling en eetstoornissen.

Ik ben geregistreerd als GZ-psycholoog onder BIG nummer 69065439725), ik ben cognitief gedragstherapeut (VGCT) en EMDR practitioner Europe i.o. 

Ik ben lid van het Nederlands Instituut voor Psychologen (NIP),  de Vereniging EMDR Nederland (VEN) en de Landelijke Vereniging Medische Psychologie (LVMP). 

Meer informatie over mijn opleidingen en cursussen vind je op LinkedIn.

Martine Budding

Wil je een afspraak maken?

Dat kan! Ga hiervoor naar de contactpagina of klik nu op de knop “afspraak maken”. Het kan soms lastig zijn om je problemen in tekst te vangen. Heb je daarom liever direct contact met me, dan kun je me ook telefonisch bereiken.

Wil je eerst wat meer informatie, stuur me dan geheel vrijblijvend een e-mailbericht.